top of page

Centre Cívic Torreblanca

   El Centre Cívic Torreblanca és un equipament cultural polivalent de la ciutat, situat al barri de Pla del Vent – Torreblanca. 

 

   Amb la seva inauguració al novembre de 2004 es tanca la xarxa de Centres Cívics de Sant Joan Despí, oferint així un equipament municipal pròxim als veïns i veïnes de cada barri.

   El Centre Cívic disposa d’una sala d’actes, dues sales polivalents, una aula de noves tecnologies, una sala per a la gent gran i tres sales cedides al Centre d’Esplai El Nus per al desenvolupament de la seva activitat diària i de dissabtes.

 

unnamed.jpg

Des de Juliol de 2009, el Centre d’Esplai el NUS participa en el projecte Red Conecta de la Fundació Esplai, que té com a objectiu d’afavorir l’accés de determinats col·lectius a les TIC i combatre així l’escletxa digital.

 

  És un espai per a la dinamització cultural del barri, la participació i que afavoreix la integració de les persones.  És un lloc de trobada i convivència de la ciutadania i de les entitats i un equipament sociocultural de barri. Un espai municipal per a la prestació de serveis públics personals i per a la impulsió d’activitats que tenen per objecte el desenvolupament social i cultural, la promoció de la vida associativa i, en general, la participació de la ciutadania.

 

És un espai per a la creació i formació cultural: un lloc de i per a la cultura, l’espai més proper als ciutadans i les ciutadanes, un espai de proximitat que té per objectiu millorar el benestar social i afavorir la integració de les persones.

 

El centre és municipal amb gestió externalitzada a càrrec del Centre d’Esplai el Nus.

bottom of page